Ma 2018. április 25., szerda, Márk napja van.
 
Egy sztárépítész Veszprémben?!  Hallgasd meg a Hangvillában - ezt ne hagyd ki!

 
Közgyűlési meghívó (2018.04.26.) Nyomtatás

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata
2018. április 26-án, csütörtökön 8.00 órától 
tartja közgyűlését a Városháza Kossuth-termében. 

 
Átvette megbízólevelét Ovádi Péter

Ovádi Péter országgyűlési képviselő megköszönte mindenkinek a támogatást, önkénteseknek, munkatársaknak, polgármestereknek és családjának, mely a kampányidőszakban is mellette állt. Azt mondta, mindent megtesz Veszprém és a térség fejlődéséért.

 
Generációk közötti párbeszéd

Az Erasmus+ program keretében fiatalok tárgyalnak arról, hogyan lehetne kihasználni a városuk adta lehetőségeket sportolásra. A nemzetközi projektben Veszprém is fontos szerepet tölt be.

 
Veszprém is képviseli Magyarországot a 2018-as környezetszépítő versenyen

2017-ben több mint 300 nevező közül Lajoskomárom mellett Veszprém nyerte el a fődíjat a Virágos Magyarország környezetszépítő versenyen, így ez a két település méretheti meg magát a nívósnak számító nemzetközi Entente Florale Europe-on.

 
Folytatódik a fásítás az állatkertben

A napokban negyven új nagytermetű fa telepítésével folytatódik a Veszprémi Állatkert fásítása a Gulya-dombi bejárat mellett, ahol egy új Afrika-szavanna tematikus játszóteret is építenek  számolt be sajtótájékoztató keretében Török László, az állatkert igazgatója.

 
VKSZ – Szélesedő látókör

A VKSZ Zrt. nem csak a közüzemi szolgáltatásokat látja el Veszprémben. A portfólió bővítésnek köszönhetően 2019-től ők felelnek majd a közösségi közlekedésért, emellett már konkrét tervekkel rendelkeznek két olyan projektről, mint a tudáspark és a szakipari akadémia.

 
Liftet álmodtak a várba

Bemutatták a vár akadálymentes megközelítését segítő ötletpályázat pályamunkáit a szerdán a Városházán.

Brányi Mária alpolgármester elmondta, 2017. november 30-án írt ki ötletpályázatot az önkormányzat, amire 22 pályamunka érkezett be.
 
Köztársasági elnökök találkoztak Veszprémben

Áder János, Magyarország köztársasági elnöke valamint felesége, Herczegh Anita délután az Óváros téren fogadták a lengyel államfőt, Andrzej Dudát és a first ladyt, Agata Kornhauser-Duda asszonyt.

A két ország államfője katonai tiszteletadás mellett vonult be a város főterére.
 
A kor igényeinek megfelelő uszoda épül Veszprémben

Veszprémben járt dr. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter, aki a városházán beszámolt a Veszprémet érintő, állami forrásból megvalósuló sport- és közlekedésfejlesztésekről is. A bemutatott látványtervek jól mutatják, hogy milyen lesz a veszprémi uszoda.

 
Változások lesznek a belváros közlekedésében

A Budapest út – Brusznyai utca – Mártírok útjai és a Bajcsy-Zsilinszky utca – Mártírok útja – Kórház utcai kereszteződések körforgalmú csomóponttá alakításának munkálatai 2018. február 19-től megkezdődnek.

 
Városmarketing gyémánt díjat kapott Veszprém arculata

Veszprém városát a Magyar Marketing Szövetség „Városmarketing gyémánt” díjban részesítette arculattervezés kategóriában. A díj felhívja a figyelmet

a városok fejlesztésében egyre fontosabbá váló marketingtevékenységre. Az elismerést Brányi Mária alpolgármester vehette át Budapesten.
 

Polgármesteri köszöntő

Ez az a város, amelyre oly büszkék vagyunk, és ahová, mint a település polgármestere, valamennyi ittlakó nevében nagyon sok szeretettel meghívok mindenkit. tovább>>

 

Kapcsolat

  Polgármesteri Hivatal
     8200 Veszprém,
     Óváros tér 9.
  Ügyfélfogadás:
     Hétfőn és szerdán
     7.30–16.00 óráig
  Telefon:
     (88) 549-210, 549-100
     Zöld szám (24 órás): 
     (88) 401-104
  E-mail:
     vmjv@gov.veszprem.hu

  Sajtószóvivő:
     Káposztás Vivien
     Telefon: (88) 549-236
     (30) 690-4323
     kaposztas.vivien@
     gov.veszprem.hu

  Marketing és PR:
     Jakab Ibolya
     Telefon: (30) 630-4579
     ijakab@gov.veszprem.hu

  Portálszerkesztő:
     Jokesz Antal
     Telefon: (30) 9474-115
     antal.jokesz@gmail.com