Ma 2018. november 15., csütörtök, Albert és Lipót napja van.
 

II. Veszprémi Üzleti Fórum 2018. november 15-én, csütörtökön 10.00-től 15.30 óráig a Veszprém Aréna VIP termében! Program >>

 
Meghívó közmeghallgatásra (2018.11.22.) Nyomtatás

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata
2018. november 22-én, csütörtökön 17.00 órától tart közmeghallgatást a Városháza Kossuth-termében.

 
Meghívó nemzetközi konferenciára

Veszprém Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt a Kulturális örökség mint történelmi, turisztikai és útvonal fejlesztési lehetőség címmel 2018. november 30-án rendezendő nemzetközi konferenciára

 
Belső útgyűrűvel tehermentesítik a Házgyári utat és a belvárost

A kelet-nyugati közlekedési tengely megvalósításának elsődleges célja a túlterhelt Házgyári út, illetve a belvárosi útszakaszok tehermentesítése, lehetőséget teremtve a közösségi közlekedés bővítésére is.

 
Isten éltessen, Lengyelország!

A lengyel függetlenség centenáriumát ünnepelték szombat este a Hangvillában ünnepi koncerttel, a meglepetést azonban Porga Gyula kapta: a Lengyel Köztársaság Érdemrendjének Lovagkeresztjét.

 
Együtt adták le pályázataikat az EKF-nevezők

Az Európa Kulturális Fővárosa 2023 címért versengő három város - Veszprém, Győr és Debrecen - polgármesterei együtt adták le pályázataikat pénteken az Emberi Erőforrások Minisztériumában. Porga Gyula polgármester azt hangsúlyozta, hogy a veszprémi pályamű küldetése a térségi együttműködés erősítése.

 
Hősök a veszprémi utcán

Jószolgálat díjat elnyert szociális munkások tevékenységéről szóló kiállítás nyílt kedd délelőtt a Városháza előtt. Az elismerés nem titkolt célja az is, hogy növelje az egyelőre kevésbé megbecsült szakma presztízsét és egyre többeket tereljen a segítségnyújtás irányába.

 
Szabadságpuszta irányába tartó bicikliút épül

Európai uniós forrásból kerékpáros nyomvonal építése kezdődik meg a napokban Szabadságpuszta irányába. A közel 3 km-es útszakasz része a Felsőörsön át a Balatonig tartó kerékpáros úthálózatfejlesztési koncepciónak. A 73-as úton új jelzőlámpás csomópont is épül.

 
Közgyűlés: újragondolták a közösségi közlekedést

Az Európa Kulturális Fővárosa 2023 pályázat beadásáról és az Agóra igazgatójának megválasztásáról is döntött csütörtöki ülésén a képviselő-testület. Az önkormányzat megvásárolja az egykori Korona Szálló több ingatlanát .

 
Az ország legjobb középiskolája a Lovassy

A veszprémi Lovassy László Gimnázium vezeti a középiskolák rangsorát a legjobbiskola.hu portál szerint, amely 1000 intézmény 1700 képzési formáját vizsgálta. A második helyezett a nyolcosztályos, budapesti Deák Téri Evangélikus Gimnázium lett.

 
Városmarketing gyémánt díjat kapott Veszprém arculata

Veszprém városát a Magyar Marketing Szövetség „Városmarketing gyémánt” díjban részesítette arculattervezés kategóriában. A díj felhívja a figyelmet

a városok fejlesztésében egyre fontosabbá váló marketingtevékenységre. Az elismerést Brányi Mária alpolgármester vehette át Budapesten.
 

Polgármesteri köszöntő

Ez az a város, amelyre oly büszkék vagyunk, és ahová, mint a település polgármestere, valamennyi ittlakó nevében nagyon sok szeretettel meghívok mindenkit. tovább>>

 

Élőkép az új körforgalom építéséről
Dupla kattintással teljes képernyőn!

Kapcsolat

  Polgármesteri Hivatal
     8200 Veszprém,
     Óváros tér 9.
  Ügyfélfogadás:
     Hétfőn és szerdán
     7.30–16.00 óráig
  Telefon:
     (88) 549-210, 549-100
     Zöld szám (24 órás): 
     (88) 401-104
  E-mail:
     vmjv@gov.veszprem.hu

  Adatvédelmi tisztviselő (DPO):

     T. Kiss Csaba

     Telefon: (88) 549-107

     tkiss.csaba@gov.veszprem.hu


  Sajtószóvivő:
     Káposztás Vivien
     Telefon: (88) 549-236
     (30) 690-4323
     kaposztas.vivien@
     gov.veszprem.hu

  Marketing és PR:
     Jakab Ibolya
     Telefon: (30) 630-4579
     ijakab@gov.veszprem.hu

  Portálszerkesztő:
     Jokesz Antal
     Telefon: (30) 9474-115
     antal.jokesz@gmail.com