Mazák György

altVálasztókerület: 7.

Telefon: 88/401-542
30/9574415
Jelölő szervezet: MSZP-SZDSZ

 
Önkormányzati képviselő

 

(Önéleztrajz)

1954. április 8-án születtem Bakonynánán.
Az általános iskola elvégzése után gázszerelőnek tanultam, majd elvégeztem az államigazgatási főiskolát, ezután rendszer-szervezői diplomát szereztem.

1971-ben a KÖGÁZ veszprémi kirendeltségén kezdtem pályafutásomat. A 2 éves katonai szolgálat után ide tértem vissza, de rövidesen az akkori Járási KISZ Bizottságra hívtak dolgozni, melyet a Veszprém Városi Párt Bizottság követett.
1989-ben egy budapesti kereskedelmi céghez, a Kisipari Termeltető Vállalathoz mentem dolgozni, kereskedelmi képviselőként.

2001-től az akkor alakult saját vállalkozásomnak, a rozsdamentes acél termékeket gyártó MULTITECH KFT-nek lettem az ügyvezető igazgatója.
Az első szabad választásokon önkormányzati képviselővé választottak, a Pénzügyi Ellenőrző Bizottságot vezettem.

1994 és 2002 között alpolgármesteri feladatokat láttam el, a városfejlesztési és gazdasági ügyekért feleltem. 2002-től ismét a MULTITECH Kft-nél dolgozom.
Az előző választási ciklusban az Önkormányzat Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottságát, illetve a Közbeszerzési Döntőbizottságát vezettem. Ugyanebben az időszakban – tanácsnokként – sikerre vittem a térség szennyvízkezelésével kapcsolatos Európai Uniós projektet.
Alapító tagja vagyok a Magyar Szocialista Pártnak, a Veszprémi Elnökségben dolgozom.
Nős vagyok, feleségem Mazákné Tuba Aranka főkönyvelőként dolgozik. Gyermekeim: Gergely villamosmérnök, Péter pedig felsőfokú tanulmányokat folytat.