Molnár Ernő

altListáról

Telefon: 30/3101954
Jelölő szervezet: Lokálpatrióták

 
Ökormányzati képviselő, tanácsnok

 

 

(Önéletrajz)

1941-ben születtem Kaposváron. Életem első szakaszát Budapesten éltem le, majd tizenéves gyermekként családunkkal a fényes szelek szárnyán vidékre, Komlóra költöztünk. 1964 óta élek Veszprémben. Először a Vegyipari Egyetemen, majd a Bakony Müvekben dolgoztam. Már a rendszerváltás előtt saját céget alapítottam, ahol a mai napig is dolgozom.
Tanulmányaimat a szakmunkásvizsgától a főiskola sikeres befejezéséig az ország több városában végeztem, általában párhuzamosan a mindenkori munkám mellett.
Családot Veszprémben alapítottam, lányaim is Veszprémben élnek. Házasságom közel harminc éve felbomlott, azóta egyedül élek.
Amióta az eszemet tudom, szerettem az emberek gondjaival, problémáival foglalkozni. Fiatal koromban aktívan sportoltam, majd sérülésem miatt megszakadt sport pályafutásomat edzőként és sportvezetőként folytattam. A Bakony Műveknél a brigádmozgalom és a tömegsport szervezésén keresztül kerültem mindennapos kapcsolatba az emberekkel.
A rendszerváltozás után több helyi civil szervezet alapításával és azok mindennapi munkájában való részvétellel kerültem be a veszprémi közéletbe. A Lokálpatrioták Egyesületének alapító tagja és elnöke vagyok. Az egyesületben végzett munka elismeréseként, a választók bizalmából és akaratából 2006-ban önkormányzati képviselő lettem.