Pályázat közterület használatára Nyomtatás
2019. január 23. szerda, 01:28 Pályázatok

Veszprém Megyei Jogú Város Polgármestere a közterületek használatáról és szóló 14/2013.(III.29.) Ör. számú önkormányzati rendelet által átruházott hatósági jogkörében eljárva az alábbi, közterület használatára vonatkozó pályázati kiírást teszi közzé:

1. Vendéglátó terasz kialakítása céljából:

- Szent Imre tér
- Kossuth Lajos u. 21. (4 helyszínen)
- Kossuth Lajos u. 25. (3 helyszínen)
- Kossuth Lajos u. 5.
- Kossuth Lajos u. 1-3.
- Kossuth Lajos u. 9.
- Rákóczi F.u. 7.
- Rákóczi F. u. 5.
- Rákóczi F. u. 3.
- Kossuth L. u. 5. Gizella udvar (2 helyszínen)
- Kossuth L. u. 5. Fortuna udvar
- Szabadság tér 14.
- Óváros tér 4.
- Óváros tér 6.
- Vár u. 1.

A közterület használati díj mértéke: 70 Ft/m2/nap

A pályázat nyertesének a közterület használati engedély egy, három ill. öt évre adható ki.

A pályázathoz csatolni kell a településképi igazolást és az ahhoz kapcsolódó tervdokumentációt.

A pályázók közül előnyt élvez az, aki saját tulajdonú, vagy bérleti szerződéssel rendelkező üzlet homlokzatával érintkező közterületre pályázik, vagy a rendelet szabályainak figyelembe vételével megépített saját tulajdonú, vagy bérleti szerződéssel rendelkező építménnyel (pavilonnal) érintkező közterületre pályázik.

A nyertes pályázónak a rendeletben ill. pályázati hirdetményben szereplő teljes terület nagyságra kell a közterület használati szerződést megkötnie.

A pályázat benyújtásánál kizáró ok, ha a pályázónak a pályázat benyújtásának időpontjában korábbi időszakról közterület használati díj hátraléka van.

Az egyes helyszínekre vonatkozó részletes pályázati hirdetmény 2019. január 28-tól átvehető VMJV Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Irodáján (8200 Veszprém, Óváros tér 9. fsz. 011. szoba) ügyfélfogadási időben.

A pályázattal kapcsolatban további információk kérhetők Kőhegyi Imrétől (tel: 88/549-264; e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. )

A pályázatok benyújtásának módja, határideje: zárt borítékban, 1 példányban az előzőekben megjelölt helyen, 2019. március 13-ig.