Felhívás GSM bázisállomás feszültség alá helyezéséről Nyomtatás
2021. december 21. kedd, 00:00 Közérdekű hirdetmények

Tájékoztatás a GSM-RA projekt kivitelezési munkáinak előrehaladásáról, a rádiós bázisállomások feszültség alá helyezéséről.

A GSM-RA projekt kivitelezése során elkészült a Veszprém területén lévő MÁV vasútállomáson/MÁV tulajdonú területen a GSM-R2 rendszerhez tartozó ún. "Bázisállomás". A "Bázisállomáson" a befejező munkálatok folyamatban vannak, ugyanakkor a különféle munkafázisok és szerelési, valamint tesztelési tevékenység okán folyamatosan feszültség alatt állónak kell tekinteni.

A GSM-RI Konzorcium arra figyelmeztet, hogy a feszültség alatt álló villamos berendezések, és így a "bázisállomások" közvetlen, vagy bármely tárggyal való megérintése, megközelítése életveszélyes és tilos.

A GSM-RI Konzorcium arról is tájékoztat továbbá, hogy a "bázisállomás" területe továbbra is munkaterületnek minősül, így oda jogosultsággal nem rendelkezőnek - a kijelölt területek, útvonalak, állomási előterek, peronok kivételével, belépni és megközelíteni, anyagokat, kerékpárokat a kerítéshez helyezni, a kerítésen átmászva a toronyra felmászni veszélyes és szigorúan tilos. A tilalmakat jelző táblák kihelyezése hamarosan megtörténik.

A kivitelezési munkák időtartama alatt felmerülő kérdések esetében a GSM-RI Konzorcium:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen, illetve munkanapokon 9:0017.00 között a +36 30 184 95 73-as telefonszámon nyújt tájékoztatást.