A V-Busz járatai januárban mindenkinek ingyenesek Nyomtatás
2022. január 01. szombat, 00:00 Közérdekű hirdetmények

Kedves Utasaink!

A V-Busz járatai januárban térítésmentesen vehetők igénybe minden utasunk számára.

A már megvásárolt díjtermékeink januárban lejáró érvényességi ideje egy hónappal meghosszabbodik. 

Ez VALAMENNYI érintett díjtermékünkre vonatkozik, tehát a félhavi, havi, negyedéves bérletekre, a szemeszterbérletre és a csatlakozó havi és éves bérletre egyaránt, az alábbiak szerint:

- A félhavi vagy havi bérletek záró érvényességi dátuma január helyett február azonos napjáig érvényesek, amely nap a bérleten az érvényesség vége – legfeljebb február 28-i a záró érvényesség lehetséges.

- A negyedéves bérletek esetében, amennyiben az a 2022. január havi érvényességet is tartalmazza, az érvényességi idő egy hónappal meghosszabbodik.

- Az első félévre vonatkozó szemeszter bérlet érvényessége február 28-ig kitolódik. A második féléves szemeszterbérlet érvényességi idejét nem érinti.

- Az éves bérletek esetében, amennyiben az a 2022. január havi érvényességet is tartalmazza, az érvényességi idő egy hónappal meghosszabbodik.

A Volánbusz helyi közlekedésben is igénybe vehető helyközi járatai továbbra is csak érvényes menetjeggyel vagy bérlettel használhatók, lejárt érvényességű díjtermékekkel nem!

 
(Dupla kattintásra teljes kijelző méretben)