Véleménykérés a városfejlesztési stratégiához Nyomtatás
2022. szeptember 09. péntek, 00:57 Közérdekű hirdetmények

Tisztelt Lakosság!

Elkészült Veszprém város Fenntartható városfejlesztési stratégiája, melyet közgyűlési jóváhagyása előtt lakossági fórumon is ismertettünk.

Veszprém fenntartható városfejlesztési stratégiája a 2021–2027-es európai uniós finanszírozási ciklus kiemelt jelentőségű háttérdokumentuma, egyben a város általános helyzetképének és középtávú céljainak komprehenzív összefoglalása. Célja Veszprém fejlesztési irányainak jól megalapozott azonosítása, a kínálkozó szükségleteknek és lehetőségeknek megfelelő beavatkozási javaslatok megfogalmazása, valamint a kapcsolódó területi tervezési és európai uniós finanszírozási elvárásoknak megfelelő dokumentáció összeállítása öt kiemelt területen: a prosperáló, a zöldülő, a digitális, a megtartó és a kiszolgáló város dimenziójában.

A stratégia részleteinek tanulmányozására a városi honlapon is elérhetővé tesszük a teljes dokumentum tervezetét, amelyet írásban is lehet véleményezni.

Kérjük, hogy a stratégia-tervezettel kapcsolatos észrevételeiket az alábbi e-mail címre küldjék:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Letölthető dokumentum:

icon VMJV Fenntartható Városfejlesztési Stratégiája (tervezet) (13.26 MB)