Lakossági barnakőszén felmérés a fűtési szezonhoz Nyomtatás
2022. szeptember 23. péntek, 01:31 Közérdekű hirdetmények

Lakossági felhívás!

„Lakossági barnakőszén felmérés – 2022.”

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a Belügyminisztérium adatgyűjtést indított arra vonatkozóan, mely háztartások tudnának használni, vagy már használnak a fűtéshez barnakőszenet.

A felmérés indoka, hogy a Belügyminisztérium megállapítsa, országosan mekkora igény lenne erre a tüzelőanyagra a 2022/2023-as fűtési szezonra.

Kérjük, amennyiben barnaszénnel fűt, vagy esetleg azzal fűtene a következő hónapokban, úgy azt írásban jelezze az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen a következő adatok megadásával: név, lakcím, elérhetőség (telefonszám, email cím), illetve az egy fűtési szezonra használt barnakőszén mennyiség mázsában kifejezve.

Az adatszolgáltatási adatlapot itt az oldal alján tudja letölteni, vagy személyesen átvehető a Veszprém Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Ügyfélszolgálati Irodájában.

Lakossági igénybejelentés feltételei:

- háztartás alatt a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény 4. § (1) bekezdése f) pontja alapján az egy lakásban együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek közössége értendő

- egy háztartással összefüggésben egy személy élhet igénybejelentéssel, mely személy bejelentett lakhelye, illetve bejelentett tartózkodási helye az adott háztartás

- egy háztartás által bejelenthető maximális barnakőszén igény legfeljebb a következő fűtési szezonban várhatóan felhasznált tüzelőanyag mennyisége lehet.

Ezúton hívjuk fel a figyelmet, hogy a felmérés kizárólag a lakossági igények megismerését szolgálja, nem jelent automatikus támogatást!

Kérjük, hogy az adatlapot legkésőbb szeptember 29-ig 16.00 óráig személyesen, postai úton, vagy ügyfélkapun keresztül juttassa el a Polgármesteri Hivatalba!

Veszprém Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala KÉR azonosítója: VMJVPH

Hivatali kapu KRID-kódja: 105225375

2022. szeptember 23.

Köszönjük együttműködését!

Letölthető dokumentum:

icon  Lakossági barnakőszén felmérés - tájékoztató és adatlap (166 kB)