Az Iskola utcát útfelújítás miatt ideiglenesen lezárták Nyomtatás
2023. március 10. péntek, 00:00 Közérdekű hirdetmények

A Modern Város Program keretében folytatódnak az útfelújítások Veszprémben.

Az Iskola utcában 2023. március 6-án, hétfőn kezdődnek meg a munkálatok, ettől a naptól terelőútvonalon lehet csak közlekedni a térképen jelölt irányokban.

A Megyeház tér – Kórház utca útvonal változatlanul járható lesz (térképen zölddel jelölve), a a Dózsa György utcára a József Attila utca – Pázmándi utca – Szél utca – Harmat utca terelőúton lehet majd visszajutni (sárgával jelölve). 

A munkálatok ideje alatt kérjük a lakosság türelmét és megértését!

Kérjük, vezessenek óvatosan és körültekintően!

 
A V-Busz tájékoztatója a megváltozott belvárosi helyi járat közlekedésről

Tisztelt Utasaink!

A kivitelezőtől kapott tájékoztatás alapján értesítjük Önöket, hogy 2023. március 6-án üzemkezdettől az Iskola utca lezárása miatt a munkálatok végzésének időtartamára az Egyetemváros felől a belváros irányába közlekedő autóbuszjárataink a Petőfi Színház megállóhely helyett a Megyeház téren ideiglenesen kijelölt megállóhelyen állnak meg, majd a Kórház utcán át térnek vissza az eredeti útvonalukra, a Hotel megállóhelynél.

- Az Egyetem/József Attila utca irányából érkező 2-es, 4/4A, 6-os, és 42-es számú autóbuszjáratok a Komakút téri megállóhely után a Megyeház téri ideiglenes megállóhelyen állnak meg, majd a Kórház utca érintésével érik el a Hotel megállóhelyet.

- a 8/8A járatok a Komakút tér után szintén az ideiglenes Megyeház tér megállóhelyen állnak meg, majd a Hotel körforgalomban fordulnak vissza a Színház megállóhely felé.

A valamennyi közlekedőt érintő változásokból fakadó, várható forgalmi torlódások miatt a járatok menetidejében néhány perces, csúcsidőben akár hosszabb késésre lehet számítani. Kérjük, ezt vegyék figyelembe utazásaik tervezésénél!