A kulturális pályázat 2019. évi eredményei Nyomtatás
2019. április 12. péntek, 03:37 Pályázatok

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a közművelődésről és a művészeti tevékenység támogatásáról szóló 14/2012. (III.30.) önkormányzati rendelete (a továbbiakban: önkormányzati rendelet) értelmében az önkormányzat támogatásban részesíti a helyi kulturális kínálat bővítésére irányuló kezdeményezéseket, amatőr művészeti csoportokat.

 
Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a 2019. évi költségvetésében a 6/2019. (II.28.) önkormányzati rendelete alapján a „Kulturális kínálat bővítése/amatőr művészeti csoportok támogatása” céljára elkülönített kereten a rendelkezésre álló keretösszeg 5.000.000,-Ft.
 
A Veszprémi Kultúráért Közalapítvány Kuratóriumának munkacsoportja - mint döntés előkészítő munkacsoport - az éves támogatási keret felosztására javaslatot tett.
 
Az önkormányzati rendelet 9.§ (5) bekezdése értelmében a támogatásról szóló döntést a polgármester, alapítvány esetében a Közgyűlés hozza meg. A pályázók között 2019. évben két alapítvány van.
 
A polgármester saját hatáskörben az alábbi döntést hozta. (Közgyűlési döntés szükséges az (x)-szel jelölt pályázók szerződéskötéséhez.)
 
Letölthető dokumentum: