Felsőoktatási Tanulmányi Ösztöndíj pályázat 2022. Nyomtatás
2022. augusztus 01. hétfő, 00:00 Pályázatok

Felhívás két kategóriában

Első kategória

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése önkormányzati rendeletet alkotott, melynek célja, hogy az Önkormányzat elismerje és anyagilag támogassa azokat a veszprémi illetőségű személyeket, akik legkorábban 2019 évben szerezték meg a felsőfokú tanulmányok feltételeként előírt érettségi vizsga bizonyítványt, és 2022 évben a nemzeti felsőoktatásról szóló törvényben meghatározott alap- vagy osztatlan képzésre nyertek felvételt, és akik tanulmányi kötelezettségeik teljesítése során, továbbá a tanulmányi, sport, önkéntes, vagy művészeti tevékenység területén kiemelkedő eredményeket értek el.

Ebben a kategóriában, tanulmányi ösztöndíjban összesen 5 fő részesülhet.

Az ösztöndíj összege 200.000 Ft, amelyet a nyertes pályázó egy összegben kap meg. 

Második kategória

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése önkormányzati rendeletet alkotott, melynek célja, hogy az Önkormányzat elismerje és anyagilag támogassa azokat a veszprémi illetőségű személyeket, akik legkorábban 2019 évben szerezték meg a felsőfokú tanulmányok feltételeként előírt érettségi vizsga bizonyítványt, és 2022 évben a nemzeti felsőoktatásról szóló törvényben meghatározott alap- vagy osztatlan képzésre veszprémi székhelyű felsőoktatási intézménybe nyertek felvételt.

Ebben a kategóriában, tanulmányi ösztöndíjban összesen 3 fő részesülhet.

Az ösztöndíj összege 200.000 Ft, amelyet a nyertes pályázó egy összegben kap meg. 

A pályázatokat 2022. augusztus 31-ig Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Polgármesterének címezve Veszprém Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalánál kell benyújtani. (8200 Veszprém, Óváros tér 9.)

Az ösztöndíj odaítéléséről Veszprém Megyei Jogú Város Polgármestere átruházott hatáskörben dönt, minden évben legkésőbb szeptember 30-ig.

A pályázati anyag a Polgármesteri Hivatal (Veszprém, Óváros tér 9.) Ügyfélszolgálati Irodáján igényelhető, illetve letölthető itt az oldal alján.

További információ kérhető:

Orbán Éva referenstől az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.

Letölthető dokumentum:

icon Tanulmányi ösztöndíj pályázati felhívás - Első kategória (88.7 kB)

icon Adatlap tanulmányi ösztöndíj pályázathoz - Első kategória (55.5 kB)

icon Tanulmányi ösztöndíj pályázati felhívás - Második kategória (68.67 kB)

icon Adatlap tanulmányi ösztöndíj pályázathoz - Második kategória (55 kB)