Sporthírek
Veszprémből indul a Tour de Hongrie harmadik szakasza
2021. március 11. csütörtök, 06:19 Sporthírek

Siófokról rajtol és budapesti etappal végződik a május 12. és 16. között sorra kerülő Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny. A harmadik versenynapon Veszprémből indul és Tatán ér célba a mezőny.

 
A legjobb sportolókat díjazták Veszprémben
2020. február 21. péntek, 07:49 Sporthírek

Rasovszky Kristóf, a Balaton Úszó Klub világbajnok sportolója, valamint Bécsi Nikolett, a Veszprémi Thai-Box SE világbajnok és Európa-Kupa győztes küzdősportosa érdemelte ki a tavalyi évben a legjobb férfi, valamint női sportoló díját Veszprémben.

 
Hazatért a csapat
2019. június 04. kedd, 03:38 Sporthírek

Hétfőn kora este a Veszprém Aréna előtt köszöntötték a szurkolók a kölni Final4-on résztvevő Telekom Veszprém kézilabdacsapatának tagjait.

 
Döntsön 2017 sportpillanatáról!
2018. február 14. szerda, 19:33 Sporthírek

A veszprémi sportbarátok kilencedik alkalommal ítélhetik oda a közönségdíjat. A korábbi évekhez képest változást jelent, hogy három mértékadó veszprémi hírportál olvasói egy közös szavazófelületen adhatják le a voksokat.

 
Minden kérdés végére pont került
2018. február 02. péntek, 14:10 Sporthírek

Pénteken délelőtt a városházán közös sajtótájékoztatót tartott városunk két atlétikai egyesülete, a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) és a Tóthné Stupián Anikó által jegyzett Sportolj Velünk Sport Egyesület (SVSE). 

 
Pro Meritis díjat kapott Kálomista Gábor
2017. december 03. vasárnap, 22:19 Sporthírek

A Pro Meritis díjjal azon személyeket tüntetik ki, akik tevékenységükkel Veszprém anyagi, szellemi és művészeti életét gazdagítják. Kálomista Gábor szombaton vette át a kitüntetését Porga Gyula polgármestertől.

 
Könnyes ünnep az aréna előtt
2017. június 06. kedd, 00:00 Sporthírek

A Kölnből bronzéremmel hazaérkező kézilabdázókat rengeteg szimpatizáns éltette az aréna előtt tartott eseményen vasárnap. A bakonyi csapatot a hagyományoknak megfelelően fantasztikus hangulat fogadta a városban.  

 
Fiesztahangulat a megnyitón
2016. augusztus 10. szerda, 06:14 Sporthírek

Hétfő este lebilincselő látványelemekkel tarkított gálával vette kezdetét a jubileumi, huszadik Cell-kupa. A nemzetközi kézilabdás fesztiválra 28 ország 164 csapata nevezett. A több mint négyezer főt fogadó eseményt hat település összefogásával rendezik.

 
Elbúcsúztatták Veszprém olimpikonját
2016. július 31. vasárnap, 12:18 Sporthírek

Szerda délután a városházán Brányi Mária alpolgár-

mester köszöntötte Rasovszky Kristófot, aki 1500 méteres gyorsúszásban áll rajthoz az olimpián.
A sportolót edzője, Szokolai László is elkíséri Rióba. 
 
Sírni csak a győztesnek szabad!
2016. május 30. hétfő, 23:13 Sporthírek

Bár a kölni BL-döntőről nem távozhattak győztesként az MVM-Veszprém kézilabdacsapat tagjai, semmi okuk a szégyenkezésre. Az Aréna előtt összegyűlt tömeg olyan szeretettel és rajongással fogadta a hazatérő fiúkat, ami egyértelművé tette: a szurkolóknak az MVM-Veszprém a győztes.

 
Veszprém a diáksportban is az élen
2015. december 15. kedd, 13:19 Sporthírek

Diáksport évzáró gálát tartottak a Simonyi iskolában hétfő délután, ahol Porga Gyula polgármester köszöntötte a résztvevőket. A gálán több mint száz diák, felkészítő tanár és edző vehette át a jól megérdemelt serlegeket, díjakat. 

 
Figyelem, önuralom és tisztelet
2015. október 06. kedd, 06:15 Sporthírek

Negyedik alkalommal rendezték meg a jótékonysági Budo Veszprém Harcművészeti Napot hétvégén. 

Porga Gyula polgármester szerint örömteli, hogy a városban működő harcművészeti egyesületek évről évre egyre sikeresebbek, hiszen egyre több szülő iratja be gyermekeit valamelyik csoportba.
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 4