Megyei jogú városok focitornája
2012. június 14. csütörtök, 07:56 Sporthírek

Címvédőként Miskolc ismételne a Megyei Jogú Városok II. Foci Tornáján.

Június 16-án, szombaton a Fáy utcai sportközpont műfüves pályáin rendezi meg a PromoSport Kft. a Megyei Jogú Városok II. Foci Tornáját, amelyen Veszprém  önkormányzatának válogatottja is részt vesz. Idén is szépszámú mezőnyre számítanak a szervezők, akik ezúttal még újdonsággal is szolgálnak. Az idei „pluszt” az jelenti, hogy a megyei jogú városok csapatai mellett – amolyan sportos meglepetésként - pályára lép Budapest Főváros Önkormányzatának együttese is.

 
A veszprémi csapat a tavalyi tornán

Az új helyszín különleges motivációt jelenthet a foci lelkes amatőrjeinek, hiszen annak a stadionnak a tőszomszédságában igyekeznek majd megbirkózni a vetélytársaikkal, ahol egykor Mészöly Kálmán, Bundzsák Dezső, Farkas János, és a piros-kékek más hivatásos nagymenői kergették nem kis sikerrel a labdát.

A torna június 16-án 10 órakor kezdődik és a szervezők számításai szerint a koradélutáni órákban fejeződik be, így egyetlen városába visszatérő játékos és szurkoló sem marad le a nap Európa-bajnoki mérkőzéseinek a televíziós közvetítéséről.