Cell-kupa: egy torna vesztesek nélkül
2014. augusztus 19. kedd, 06:55 Sporthírek

Az elmúlt öt napban a kézilabda játszotta a főszerepet városunk és környéke életében. Nyolcvanegy klub több mint 3500 játékosa tizenegy csarnokban mérte össze tudását, tizenhárom kategóriában a kézilabdapályákon. A vasárnap esti záró gálával véget ért a XVIII. Cell-kupa nemzetközi kézilabdás fesztivál. Kiválóan szerepeltek a veszprémi csapatok.

 


Az ünnepélyes záró gálaműsor első akkordjaként az elmúlt napok történéseiből vetítettek képeket. A folytatásban a Kid Rock SE táncosai mutatták meg tehetségüket a Veszprém Aréna küzdőterén. 

 
Némedi Lajos

Ezt követően Némedi Lajos tartotta meg záróbeszédét. Veszprém város alpolgármestere megköszönte a kiváló munkát mindazoknak, akik segítették a fesztivál működését. – Bízom benne, hogy érdemes volt idejönni, s jövőre is visszalátogatnak hozzánk – üzente a fesztivál résztevőinek. – Mi, veszprémiek már nem csak arra lehetünk büszkék, hogy van egy nemzetközileg ismert csapatunk, hanem arra is, hogy egy nemzetközileg ismert kézilabda fesztiválnak is otthont adunk – zárta gondolatait az alpolgármester.

 

Bakó István
 
Bakó István, a versenyiroda vezetője hivatalosan is lezárta az eseményt. – Öt együtt töltött nap után azt gondolom, a fesztivál mottója "egy torna vesztesek nélkül" mindenképpen igaz – osztotta meg véleményét Bakó.
 
 
Előbb a különdíjazottak, majd minden résztvevő csapat díjazásban részesült. Az MKB-MVM Veszprém, a Padányi Iskola, valamint az Éles Kézilabda Iskola csapatai mindkét nemnél kiemelkedő sikereket értek el, a veszprémi utánpótlásmunka jelesre vizsgázott a fesztiválon. 
 
 
Különdíjak:
A leghűségesebb csapat: Szigetszentmiklósi KSK
A legnépesebb csapat: Pick Szeged
A legszebb népviseletek: Arstad IL Norvégia; SSV Bosen Olaszország
Fair-play díj: Elche C.F. Torrelano Spanyolország
További eredmények a www.cellcup.hu oldalon.
Forrás: Vehír.hu