Veszprémi siker a Cell-kupán
2015. augusztus 24. hétfő, 06:34 Sporthírek

Közel egy hét alatt 10 kategóriában 21 ország mintegy 150 csapata mérkőzött meg a kézilabda Cell-kupáért. Több mint 500 meccset játszottak melyeken 18 ezernél is több gól született.

Pénteken véget ért az ország legnagyobb kézilabda fesztiválja. Az esti gála alkalmával a Veszprém Arénában mindenkinek jutott valami díjazás. Akik lemaradtak a dobogóról, oklevéllel gazdagodtak, amivel büszkén hirdethetik a jövőben, részt vettek ezen a nagyszabású rendezvényen, a kategóriák legjobbjai éremmel a nyakukban és kupával, valamint trófeával távozhattak a helyszínről, valamint értékes ajándékokat is átvehettek. Ezen kívül elismerték a leghűségesebb csapatokat és edzőket, valamint a legsportszerűbb és legnépszerűbb együttest is.


A záró eseményen egybegyűlteket az önkormányzat részéről Halmay György, a Köznevelési, Ifjúsági és Sport Bizottság elnöke köszöntötte. “Veszprém az a város, ahol a kézilabdának múltja, jelene és remélhetőleg jövője is lesz” – hangoztatta. Emlékeztetett, korábban a sportág női ága volt erős városunkban, most pedig a férfiak tartoznak Európa legjobbjai közé. “Bízom benne, hogy mindenki sikerrel vette az akadályt a Cell Cup-on, az edzők pedig örömmel nézték gyermekeik játékát” – zárta gondolatát gratulálva az eredményes versenyzéshez.

A szervezők egy olyan tornát ígértek, ahol nincsenek vesztesek, ez teljesült, hiszen remek eseményen vagyunk túl – adott hangot véleményének Bakó István, a versenybizottság elnöke, aki elmondása szerint sok jó mérkőzést látott. “Fontos, hogy sportbarátságok jöttek létre, a Cell Cup be tudott illeszkedni a felkészülésbe, megismerhettétek más országok fiataljait, gyakorolhattátok az iskolában szerzett nyelvtudásotokat” – sorolta az elmúlt napok előnyeit.


A versenysorozat sok szép helyi érdekeltségű végeredményt hozott, azonban mind közül kiemelkedik az 1997.01.01 után született fiú kategóriában elért első helyezés, amit az Éles József vezette MKB-MVM Veszprém KC harcolt ki magának.

További eredmények a Cell Cup hivatalos oldalán.

Forrás: Vehír.hu