Koronavírus - Közlemények
Kormányrendeletek a koronavírussal kapcsolatban
2022. február 09. szerda, 00:00 Koronavírus - Közlemények

Kormányrendeletek a védelmi intézkedések meghosszabbításáról, illetve feloldásának vagy szigorításának aktuális intézkedéseiről 2022.03.04-től.


 
Tájékoztató háziorvosi vizsgálatokról
2021. október 28. csütörtök, 13:13 Koronavírus - Közlemények

Az invazív beavatkozások feltétele az érvényes védettségi igazolvány, ennek hiányában az invazív beavatkozást megelőző 48 órán belül elvégzett, negatív SARS-CoV-2 PCR teszt eredménye és a negatív antigén gyorsteszt eredmény megléte.

 
Már lehet időpontot foglalni a harmadik oltásra
2021. augusztus 03. kedd, 12:41 Koronavírus - Közlemények

Európában elsőként Magyarország teszi lehetővé a koronavírus elleni harmadik védőoltás felvételét, részletezte a kormányzati tájékoztató portál a legfrissebb járvánnyal kapcsolatos híreiben.

 
Maszkviselés szabályainak módosítása
2021. június 18. péntek, 09:59 Koronavírus - Közlemények

Veszprém Önkormányzatának rendkívüli jogrendben hozott döntése hatályát vesztette a kötelező maszkviselés veszprémi helyszíneiről.

 
Polgármesteri felhívás vállalkozók támogatására
2021. február 23. kedd, 12:38 Koronavírus - Közlemények

A vendéglátósokkal folytatott konzultáció után valós segítséget nyújtó csomagot állítottunk össze a koronavírus okozta nehézségek átvészelésére.


 
Polgármesteri tájékoztató
2020. november 27. péntek, 11:09 Koronavírus - Közlemények

Tisztelt Veszprémiek! A Covid-19 járvány súlyosan átrendezte az életünket. Az új környezet a megújuló, még alakulóban lévő, közösségi közlekedésünk működésére drámaian hatott. További részletek >>

 
Online előadások a Diabétesz Világnapján
2020. november 14. szombat, 20:06 Koronavírus - Közlemények

Ingyenes előadások a Diabétesz Világnapja alkalmából szervezett konferencián .a koronavírus árnyékában. Hét előadás az egészségünk megőrzése és a fertőzések megelőzése érdekében.

 
Polgármesteri tájékoztató
2020. november 11. szerda, 15:48 Koronavírus - Közlemények

Tisztelt Veszprémiek! Tovább kell növelnünk a fegyelmezettségünket, tovább kell szűkítenünk a mozgásszabadságunkat, és tovább kell csökkentenünk a találkozásaink számát, hogy lassítsuk a vírus terjedését, hogy védjük saját egészségünket >>

 
A vendéglátóhelyeken is kötelező a maszk
2020. október 30. péntek, 04:40 Koronavírus - Közlemények

A kormány hétfőtől a vendéglátásra és a szórakozóhelyekre is kiterjeszti a kötelező maszkhasználatot, már csak az étel és ital elfogyasztásának idejére lehet levenni.

 
A maszkhordás az alapvető védekezési eszköz
2020. október 25. vasárnap, 08:05 Koronavírus - Közlemények

Jelenleg a távolságtartás és a maszkhordás az alapvető védekezési eszköz a koronavírus-fertőzéssel szemben, mondta Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet osztályvezető főorvosa egy szakmai konferencián.

 
Polgármesteri felhívás a fertőzésveszélyre
2020. október 16. péntek, 03:17 Koronavírus - Közlemények

Mindig legyen nálunk maszk, ahol csak lehetőségünk van rá, csökkentsük a fertőzés veszélyét – kéri a veszprémieket Porga Gyula polgármester.

 
A váróhelyiségekben is kötelező a maszk
2020. szeptember 20. vasárnap, 18:07 Koronavírus - Közlemények

Hétfőtől nemcsak a buszokon és vonatokon, hanem a megállókban és állomásokon lévő helyiségekben is kötelező a maszkviselés.

 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 3