Kérdezze Porga Gyulát!
2021. február 17. szerda, 23:36 Közéleti hírek

A Vehír új rovatában lehetősége lesz minden olvasónak arra, hogy személyesen a polgármestert kérdezzék.

Havonta jelentkező műsorunkban összegyűjtjük a kérdéseket és Porga Gyula elé tárjuk azokat, hogy közvetlenül ő válaszolja meg a veszprémieket leginkább foglalkoztató kérdéseket. Már él a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail cím.

Vannak olyan kérdések Veszprémben, amelyek hosszú idő óta terítéken vannak, és léteznek időről időre újonnan felmerülő témák, amelyek foglalkoztatják a helyi közösséget.

A Vehír új, havonta jelentkező rovatában arra vállalkoztunk, hogy ezeket a témákat összegyűjtjük olvasóinktól és személyesen a polgármester asztalára tesszük, hogy Porga Gyula a Vehíren keresztül válaszolja meg azokat.

A Vehír tizenharmadik éve meghatározó médiuma Veszprémnek. Ott vagyunk a legfontosabb eseményeken, próbálunk mögé látni a történéseknek és olvasóink elé tárni mindezt.

Mindemellett viszont azt is látjuk, hogy olykor szükség van arra, hogy a városvezetők sajtótájékoztatók kötött formájából kilépve egy sokkal személyesebb stílusban adjanak választ a felmerülő kérdésekre.

"Örömmel mondok igent a Vehír megkeresésének, hiszen egyetértünk abban, hogy csak párbeszéd útján juthatunk egyről a kettőre. Bizonyára nem csak nálam, hanem sok embernél indul úgy a nap, hogy megnyitja a Vehírt, hogy elolvassa a Veszprémet érintő legfontosabb híreket. Éppen ezért bizakodó vagyok, hogy sok kérdés érkezik a szerkesztőségbe, amelyekre igyekszem majd egyértelmű és érthető válaszokat adni"

 fogalmazta meg Porga Gyula a gondolatait, miután megkerestük ötletünkkel.

Új videós rovatunk minden hónap első csütörtökjén fog jelentkezni, ahol az azt megelőző hetek alatt beérkezett olvasói kérdésekre fog válaszolni a polgármester.

Ehhez kapcsolódóan elindítottuk a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címet, ahová olvasóinktól várjuk a kérdéseket, amelyeket feltennének Porga Gyulának.

Határidőt szándékosan nem határozunk meg, hiszen a rovat állandó jellegéből adódóan igyekszünk idővel kivesézni minden kérdést.

Az első adás terveink szerint március 4-én, csütörtökön kerül fel a Vehír felületeire.


Forrás: Vehír.hu