Gent városa lesz Európa Ifjúsági Fővárosa 2024-ben
2021. november 18. csütörtök, 23:50 Közéleti hírek
 
Sajtóközlemény a Veszprém Európa Ifjúsági Fővárosa 2024 pályázat során elért eredményről

Brüsszel, 2021. november 18.

A zsűri döntött: Gent Európa Ifjúsági Fővárosa 2024-ben.

Az Európai Ifjúsági Fórum (European Youth Forum) által kijelölt nemzetközi zsűri Gent városát tartotta érdemesnek, hogy 2024-ben Európa Ifjúsági Fővárosa legyen.

Gratulálunk Gentnek! Méltó képviselője lesz a címnek!

Gratulálunk minden döntőbe jutott városnak, nagyon szoros verseny volt. Úgy gondoljuk, hogy mindenki a legjobb formáját hozta a felkészülési időszak alatt, és maximális teljesítményt nyújtott!

Örülünk, hogy ilyen rangos ellenfelekkel versenyezhettünk.

Szeretnénk köszönetet mondani minden együttműködő partnerünknek és legfőképpen minden veszprémi fiatalnak, akik részt vettek ebben a nagy kalandban, és velünk tartottak a pályázati folyamat során. Köszönjük!

Ez a cím a fiatalokért és a fiataloknak szól! Nektek, akik alakítjátok a város és a térség jövőjét! Az elmúlt egy évben is hangsúlyoztuk, hogy eredménytől függetlenül szeretnénk, hogy együtt megvalósítsuk elképzeléseinket és elinduljunk az úton. A fejlődés útján.

Bár nem nyertük el a címet, ahogy ígértük: közösen szeretnénk megvalósítani Veletek a legizgalmasabb programelemeket!

A program mellett újult erővel folytatja munkáját az Ifjúsági Kerekasztal, és természetesen első feladatunk az Ifjúsági Koncepció felülvizsgálata lesz, figyelembe véve a pályázati folyamat eredményeit is.

Hosszú és élményekkel teli út vezetett idáig. Örömmel várjuk a jövő kihívásait és az erős és szoros együttműködést a város és térség fiataljaival!

Köszönjük az Európai Ifjúsági Fórumnak a hatalmas lehetőséget, a bizalmat! Köszönjük ezt az örökké felejthetetlen élményt!

Szeretnénk kiemelni a teljesség igénye nélkül az alábbi szervezeteket:

Lélektér Alapítvány

Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság
Pannon Egyetem
Fekete Sereg Ifjúsági Egyesület

Különösen köszönjük a felsorolt együttműködő partnerek munkáját, emellett hálával tartozunk 22 partnerszervezetünknek és a több mint 1500 fiatal önkéntes résztvevőnek, hogy velünk tartottak az elmúlt egy évben!

LEGYÉL TE A VÁLTOZÁS!  LEGYÜNK EGYÜTT A VÁLTOZÁS!

A Veszprém Európa Ifjúsági Fővárosa 2024

pályázat csapata