Kicska Andrea vehette át az idei Véghely-díjat
2022. július 01. péntek, 08:42 Közéleti hírek

A Köztisztviselők Napja alkalmából Veszprém város önkormányzatának közgyűlése a több mint húsz éve kiemelkedő szakmai munkát és példaértékű közszolgálati tevékenységet végző Kicska Andreának Véghely-díjat adományozott.

Kicska Andrea a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskolában érettségizett 1994-ben, majd 1996-ban végzett a Veszprémi Közgazdasági Szakközépiskola pénzügyi szakán. Igazgatásszervező diplomáját a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen szerezte 2002-ben, a közigazgatási szakvizsgát pedig 2008-ban teljesítette. Az érettségi megszerzését követően, 1995-től kezdett dolgozni Veszprém Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalánál, a Pénzügyi Irodán, analitikus könyvelő munkakörben. A jogviszonya 2002-ben szűnt meg, mert Sopronba költözött, ahol először a Simon és Társa Kft-nél, majd a Kicska Kft-nél dolgozott adminisztrátor munkakörben.

Veszprémbe történt visszaköltözése után helyezkedett el újra a Polgármesteri Hivatalban, 2006. január 25-től az Önkormányzati Irodánál szervezési referensként tevékenykedik. Kicska Andrea munkaköri feladatait mindig a legnagyobb szakmai hozzáértéssel és lelkiismeretességgel látja el. Oszlopos tagja a választások lebonyolításáért felelős csapatnak. Minden kollégája számíthat rá, bármilyen kérdésben is fordulnak hozzá. Kedves, vidám személyiségével, segítőkészségével, felkészültségével nélkülözhetetlen tagja a Hivatalnak. 2022-ben Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése a Polgármesteri Hivatalnál eltöltött több, mint húsz év alatt tanúsított kiemelkedő közszolgálati tevékenysége elismeréseként Kicska Andrea részére Véghely-díjat adományoz.

 
Forrás: Városháza