Folytatják a megkezdett munkát
2022. augusztus 17. szerda, 04:50 Közéleti hírek

Veszprémbe látogatott Lázár János építési és beruházási miniszter

Lázár János építési és beruházási miniszter kedden Veszprémbe látogatott, ahol Ovádi Péter országgyűlési képviselővel és Porga Gyula polgármesterrel a város infrastrukturális fejlesztéseiről beszéltek, Udvardy György érsekkel pedig bejárták a folyamatban lévő beruházásokat.

 

Porga Gyula polgármester, Lázár János miniszter és Ovádi Péter országgyűlési képviselő (Forrás: Ovádi Péter/Facebook)

A látogatásról a legnagyobb közösségi oldalon számoltak be a résztvevők. Ovádi Péter országgyűlési képviselő azt írta, a miniszterrel áttekintették az infrastrukturális fejlesztések jelenlegi állását.

"Biztosított minket arról, hogy Magyarország Kormánya továbbra is elkötelezett a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa projekt mellett, hiszen mindannyian tudjuk, hogy ez a cím óriási lehetőség Veszprém városának és a térségnek egyaránt."

Porga Gyula polgármester úgy fogalmazott: "Köszönöm, hogy Magyarország Kormánya is kiemelten fontosnak tartja az EKF-projektet és a benne rejlő lehetőségeket. Miniszter Úr, Isten hozta Veszprémben! Szeretettel visszavárjuk!"

 

Udvardy György érsek és Lázár János miniszter
(Forrás: Lázár János/Facebook)

Lázár János miniszter közösségi oldalán megosztotta az olvasókkal, hogy Veszprém fontos a kormány számára: az elkezdett beruházásokat befejezik.  

"A miniszterelnök megbízásából egyházi vezetőket, polgármestereket és országgyűlési képviselőket keresek fel a napokban, hogy a beruházások felfüggesztéséről, felülvizsgálatáról és átütemezéséről egyeztessünk. Ma délelőtt Veszprémbe látogattam, délután Székesfehérvárra megyek, holnap Egerben és Miskolcon tárgyalok, majd Nyíregyháza következik."

Lázár János találkozott Udvardy Györggyel, a Veszprémi Főegyházmegye érsekével, bejárták a folyamatban lévő beruházásokat. "A megkezdett munkát folytatjuk!" – írta.


Forrás: Napló / Facebook