Új időpontokat hirdetnek a veszprémi programokra
2020. április 02. csütörtök, 22:13 Kulturális hírek

A járványhelyzet miatt elmaradó kulturális programok többségét ősszel pótolná a Veszprémi Programiroda és az Expresszó is.

Március 12-e óta valamennyi program elmaradt a Hangvillában, az utolsó rendezvény Tisza Kata előadása volt március 11-én, szerdán, 17-e óta pedig az épület is zárva tart.

A tavaszi hónapokra tervezett rendezvényeink egy része elmarad, számos programunknak azonban új őszi időpontot találtunk, mondta el Zalavári Eszter, a Veszprémi Programiroda Kft. ügyvezetője. Hozzátette, a közönség a Hangvilla honlapján az egyes programoknál tájékozódhat arról, későbbi időpontban tartják-e meg a rendezvényt, vagy elmarad.

A jegyvásárlók szintén itt tájékozódhatnak arról, hogy a Programiroda jegypénztárában, vagy online vásárolt jegyek visszaváltására milyen módon van lehetőség. Az ezzel kapcsolatos folyamatosan frissülő információkat az egyes programoknál teszik közzé honlapjukon és a legnagyobb közösségi oldalon az eseményleírásban, magyarázta Zalavári Eszter. Emellett kérdéseikkel a Programiroda emailcímén is érdeklődhetnek a nézők munkatársaiknál.

A Veszprémi Programirodának júniusig voltak lekötött rendezvényei, most folyamatosan azon dolgoznak, hogy új időpontot keressenek az elmaradó tavaszi koncerteknek és előadásoknak, így például Hajós András stand-up estjét, illetve Péter Szabó Szilvia és az Apacuka zenekar koncertjét is ősszel rendezik meg reményeik szerint.

Az ügyvezető tapasztalata szerint a nézők többsége visszaváltaná a jegyét, még abban az esetben is, ha a program új időpontot kapott.

Március nyolcadika óta zárva tart az Expresszó is. Straub Gergő üzletvezető elmondta, a szórakozóhelyen március 7-én tartották az utolsó programot, május végéig mintegy 25 este rendezvényét kellett törölniük, ami ötvennél is több fellépőt érint.

Jó hír viszont, hogy szinte minden esetben sikerült új időpontot találniuk a tavasszal elmaradó koncerteknek, amelyeket fél, legfeljebb egy éven belül pótolnak. A már megváltott jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új időpontra, akinek pedig nem felel meg az új dátum, a belépőt személyesen a jegyvásárlás helyszínén, vagy online válthatja vissza.

Az üzletvezető megjegyezte, miután az őszi programokat már korábban leszervezték, ezért előfordulhat majd hétköznap esti koncert, valamint a péntek és szombat estékre a korábbinál több programot szerveznek le.

 
Forrás: Napló-Online.hu
 

 


Kulturális oldalak, folyóiratok: