Az uszodáról és az útfejlesztésekről kérdezték legtöbben a polgármestert
2021. május 17. hétfő, 00:00 Polgármesteri interjúk, sajtónyilatkozatok

Harmadik alkalommal ültünk le Porga Gyula polgármesterrel, hogy feltegyük neki olvasóink kérdéseit a veszprémi mindennapokról, tervezett fejlesztésekről, valamint némely esetben azokról a tévhitekről, amelyek a városi közéletben keringenek egy-egy fejlesztés kapcsán. Videónkban mutatjuk a válaszait.

Ezúttal főleg az új veszprémi sportuszodával kapcsolatban érdeklődtek olvasóink a polgármesternél, többek közt arról, hogy mikor nyit meg, lesz-e helyi lakosoknak kedvezmény, illetve arról, hogy mennyi valóságtartalma van annak, hogy csak élsportolók használhatják majd.

A város a következő időszakban 16 km-nyi belterületi útszakaszt újít meg, ezek kiválasztásáról és a munkák folyamatáról is beszélt Porga Gyula, ahogy a zöldhulladék-gyűjtés, a húszemeletes helyzete és a Viadukt is szóba került az interjúban.

Amennyiben témánk szeretnék meghallgatni, illetve megnézni a beszélgetést, a videó alatti linkekekre kattintva egyből a keresett témához ugorhatnak.

 

Az új veszprémi uszoda nyitásáról, belépőkről és szolgáltatásairól információk

A 8-as és 82-es út összekötése és az Aréna, valamint az uszoda környezetében tervezett további fejlesztések

További kerékpárutak, közbringa-program és BMX-pálya felújítása

Belterületi útfejlesztések és azok ütemezése

Körforgalmak díszítése

A húszemeletes felújításának lehetősége

A Viadukt biztonságosabbá tétele

Városi zöldhulladék-gyűjtés, szelektív hulladékgyűjtés és illegális szemétlerakók problémája

Továbbra is várjuk kérdéseiket a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen, azonban most már Porga Gyula mellett Ovádi Péter országgyűlési képviselőnek is feltehetik azokat.

Terveink szerint a jövőben folytatjuk sorozatunkat.


Forrás: Vehír.hu
Kép: Domján Attila