Polgármesteri interjúk, sajtónyilatkozatok
Cél a kontinens élmezőnye
2020. január 17. péntek, 12:01 Polgármesteri interjúk, sajtónyilatkozatok

Bár az elmúlt években számos beruházás fejeződött be Veszprémben, a polgármester szerint ennél is fontosabb az a városmegújító program, amelynek legfeljebb a közepén tartanak: ebben a legfőbb célok közé tartozik a közszolgáltatások színvonalának a javítása. Porga Gyula beszél a tervekről.

 
A legfontosabb kérdésekben mindig sikerül egységet teremteni
2018. december 31. hétfő, 23:00 Polgármesteri interjúk, sajtónyilatkozatok

Beszélgetés Porga Gyula polgármesterrel arról, mi vár ránk 2019-ben. Természetesen az elmúlt év nagy sikeréről – mi lehetünk Európa Kulturális Fővárosa 2023-ban –, illetve a saját kézbe vett közösségi közlekedésről esik a legtöbb szó.

 
Veszprém környékén van munkaerőtartalék
2018. augusztus 04. szombat, 19:15 Polgármesteri interjúk, sajtónyilatkozatok

Porga Gyula, Veszprém polgármestere azt mondta, a városban gyakorlatilag megszűnt a munkanélküliség, munkaerőhiány lépett fel. Jó hír viszont, hogy a környező településekben van még tartalék. Interjú a polgármesterrel.

 
Veszprém Európa színpadán
2018. január 01. hétfő, 09:48 Polgármesteri interjúk, sajtónyilatkozatok

Porga Gyula polgármesterrel a 2018-as veszprémi fejlesztésekről és az előttünk álló év kihívásairól beszélgettünk. 

 
Az a kérdés, hogy milyen városban akarunk élni
2017. május 08. hétfő, 00:00 Polgármesteri interjúk, sajtónyilatkozatok

A 2023-as Európa Kulturális Fővárosa pályázat előkészítéséről beszélgettünk Porga Gyula polgármesterrel.  Mindenképp mérlegelnünk kell, hogy milyen beruházásokra van szükségünk, ezek mennyi idő alatt készülnek el, és milyen ezek hosszútávú fenntarthatósága  véli a polgármester.

 
A polgármester gazdasági évértékelője
2017. január 18. szerda, 16:15 Polgármesteri interjúk, sajtónyilatkozatok

A Veszprémben működő kb. hatezer kisvállalkozás mintegy 70 milliárd forint értékben fejlesztett az elmúlt néhány évben, emelte ki Porga Gyula polgármester a gazdasági évértékelőjében. A városban is új fejlesztési projektek indulnak 2017–18 évben. /Videó/

 
Az a fontos, hogy Veszprémben megtalálják a boldogulást
2017. január 01. vasárnap, 02:24 Polgármesteri interjúk, sajtónyilatkozatok

Újévi nagyinterjú Porga Gyula polgármesterrel az elmúlt és az előttünk álló év legfontosabb kérdéseiről: fiatalokról, letelepedésről, kulturális jövőképről, közlekedés- és közterület-fejlesztésről, sport- és kulturális intézmények felújításáról, a helyi közéletről...

 
’Vagyunk olyan bölcsek, hogy eldöntsük, kiket látunk szívesen’
2016. szeptember 29. csütörtök, 00:00 Polgármesteri interjúk, sajtónyilatkozatok

Több mint egy éve folyamatosan téma nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában az illegális bevándorlás. Porga Gyulát, Veszprém polgármesterét kérdeztük arról, hogy mit gondol az illegális bevándorlásról, a kormány tevékenységéről, és az ellenzék álláspontjáról.

 
Veszprémnek nem jelentene plusz terhet az olimpia
2016. február 10. szerda, 06:08 Polgármesteri interjúk, sajtónyilatkozatok

Ha Budapest rendezi a 2024-es olimpiát,Veszprémben is lennének kézilabda csoportmérkőzések. Az Aréna további 3000 hellyel való bővítése már régóta a tervek közt szerepel. De jó lenne ez nekünk? És mennyiért? Megkérdeztük a polgármestert.

 
Csak a veszprémiekkel egyetértésben léphetünk tovább
2016. január 04. hétfő, 08:40 Polgármesteri interjúk, sajtónyilatkozatok

A tavalyi költségvetés bemutatásakor az egyik leghangsúlyosabb elem az utak felújítása volt. Az idei év nem a látványos beruházások, inkább azok előkészítésének éve lesz A tervekről a lakosságot is megkérdezik. Porga Gyula polgármester stratégiáról és a hosszútávú tervek megalapozásáról beszél.

 
A jövőképben konszenzus van
2015. december 22. kedd, 01:55 Polgármesteri interjúk, sajtónyilatkozatok

– Idén a következő hét év tervezését is el kellett kezdeni. A tervezésbe szeretnénk intenzíven bevonni a lakosságot, konzultációra hívjuk a veszprémieket – mondta Porga Gyula polgármester, akit az idei esztendő eredményeiről és a jövő év feladatairól kérdeztünk.

 
Polgármesteri interjú a gazdasági magazinban
2014. október 09. csütörtök, 21:46 Polgármesteri interjúk, sajtónyilatkozatok

Minden fejlesztés csak eszköze annak, hogy jól működő vállalkozásaink legyenek, hogy az itt élők biztonságban érezzék magukat, és hogy a várost is fejleszteni lehessen – mondta a Veszprémi Gazdaságnak adott interjújában Porga Gyula, Veszprém polgármestere.

 
Ezerarcú nővé váljon Veszprém
2014. augusztus 26. kedd, 06:17 Polgármesteri interjúk, sajtónyilatkozatok

A megyei lapnak adott interjújában a város identitásának erősödését emelte ki a lejárt ciklusban végzett munkájából Porga Gyula polgármester, hangsúlyozva: a megyeszékhelyek közötti pozíciónkat a jó szakmai munka, a jól előkészített és elnyert pályázataink, és az így megszerzett források biztosítják.

 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 3