Diplomatafeleségek Veszprémben
2012. április 03. kedd, 22:56 Nemzetközi kapcsolatok

Porga Gyula polgármester fogadta Veszprémben a Diplomata Házastársak Budapesti Klub és a Budapesti Nemzetközi Nő Klub tagjait hétfőn, a városházán.

Városunk első számú vezetője nagy örömmel üdvözölte a vendégeket a régióban. Elmondta, a városnak számos „csodája és értéke van”, melyhez elválaszthatatlanul kapcsolódik a Veszprémre mindig jellemző magas színvonal, akár a vendéglátásban, akár az építészetben.


Sandra Pöysäri és Porga Gyula

– Fontos, hogy úgy távozzanak, hogy még maradjon rejtve valamilyen titok, mert ezek a titkok azok, melyek mindig visszacsalogatják majd önöket – intézte szavait a külföldi vendégekhez Porga Gyula. A polgármester hozzátette: mindig nagy szeretettel várják őket vissza.

A vendégek szóvivőjeként Sandra Pöysäri köszönte meg a vendéglátást, majd mosolyogva jegyezte meg: garantáltan visszajönnek még, családjukkal együtt.

A diplomata házastársak Veszprém megyei tanulmányútjuk során ellátogattak a Balatonra, megtekintették a tihanyi apátságot, valamint a Herendi Porcelánmanufakturát is. A program a veszprémi várban folytatódott.

Forrás: Vehír.hu