Dr. Strenner Zoltán Vendel

Választókerület: 5.

Telefon: 
E-mail:


Jelölő szervezet: Fidesz - Magyar Polgári Szövetség / Kereszténydemokrata Néppárt

 

Kép nagyobb méretben

(Önéletrajz)

Veszprémben születtem 1960-ban.Gyermekéveimet Mencshelyen és Nagyvázsonyban töltöttem, majd kollégistaként Veszprémbe kerültem, ahol a Lovassy László Gimnáziumban végeztem 1978-ban.

Érettségi után 1 évet mentőápolóként dolgoztam, majd a SOTE Fogorvos tudományi karán 1984-ben fogorvosdoktori diplomát, majd 1987-ben szakorvosi képesítést szereztem.

1985–1995-ig Nagyvázsonyban körzeti fogorvosként dolgoztam. 
Több társadalmi funkciót is betöltöttem munkám mellett. A rendszerváltás után, az első szabad választást követően Nagyvázsonyban önkormányzati képviselőként tevékenykedtem. Voltam a Magyar Orvosi Kamara Megyei Szervezetének alelnöke, jelenleg igazgatósági tag vagyok a Forrás Takarékszövetkezetnél.

1996 óta dolgozom és élek Veszprémben, ettől datálódik Fidesz tagságom is.

Szakmámban sikerült elérnem azt, amit célul tűztem ki: egy tizenhárom fős céget vezetek. Úgy érzem, van még bennem annyi energia, hogy tudnék a környezetemért tenni, és kamatoztatni tudnám e területen is a megszerzett tudásomat. Nagyon fontos számomra a környezetvédelem, és ezzel együtt az emberi kapcsolatok védelme is.

2006-ban a választók bizalmából egyéni választókerületi képviselő lettem, és 8 éven át dolgoztam a veszprémi emberek és a város érdekeiért. Egészségügyi és szociális bizottsági elnökként tevékenykedtem, ahol azt a vezérelvet követtem, hogy mindenki időben és szükségleteinek megfelelő segítséget kapjon. A választókerületben működő civil szervezeteknek, intézményeknek és kisebb közösségeknek nyújtottam segítséget.

Megtisztelés számomra, hogy 2014-ben is bizalmat szavaztak nekem.