Némedi Lajos István

Választókerület: 10.

Telefon:
E-mail: 

Jelölő szervezet: Fidesz - Magyar Polgári Szövetség/ Kereszténydemokrata Néppárt

 

Kép nagyobb méretben

 

(Önéletrajz)

1955-ben születtem Pápán. Közigazgatási szakértő vagyok, önkormányzatokban harminckilenc éve dolgozom, előbb a végrehajtásban, jelenleg a döntéshozatali oldalon.

Alap és középiskoláimat szülővárosomban végeztem, közigazgatási diplomáimat Budapesten szereztem.

Tagja vagyok a Fidesz Magyar Polgári Szövetségnek és Keresztény Demokrata Néppártnak. A 2006. évi önkormányzati választás eredményeként tagja lettem Veszprém város Önkormányzata képviselőtestületének. Az Oktatási- és Ifjúsági Bizottság elnöke voltam, jó szívvel és büszkén emlékszem vissza arra a munkára.

A 2010 októberében elkezdett négy éves időszakban képviselője lehettem az Újtelepet és a belvárost magában foglaló 10. számú önkormányzati választókerületnek. A Közgyűlés bizalmából pedig a város működtetéséért felelős alpolgármester vagyok.

Pozitív, reális és határozottan ambiciózus vagyok, szeretek közösségért dolgozni és érzem annak felelősségét is.

Kiemelten fontosnak tartom a választópolgárokkal, a civil szervezetekkel, lakóhelyi baráti körökkel, nyugdíjasokkal és a fiatalokkal történő személyes kapcsolattartást.

Magam is szeretek nyugalomban és biztonságban élni, egészségügyi, megélhetési, közbiztonsági stb. szempontból egyaránt, és örömmel dolgozom azért, hogy lehetőleg minden veszprémi lakos így élhessen. Mindezeket a különböző fejlesztésekkel azonos értékűeknek tartom.

Feleségem középiskolai tanár Veszprémben. Gyermekeink felnőttek, mindketten dolgoznak. Veszprémben élünk, otthonunk a város.