Hegedűs Barbara Szilvia

Választókerület: 12.

 
Telefon: 
E-mail: 
 
Jelölő szervezet: Fidesz - Magyar Polgári Szövetség / Kereszténydemokrata Néppárt

 

Kép nagyobb méretben

 

(Önéletrajz)

Születésem óta Veszprémben élek. 2009-ben érettségiztem Balatonalmádiban a Magyar-Angol Tannyelvű Gimnáziumban, ezt követően az Eötvös Loránd Tudományegyetem Nemzetközi tanulmányok alapszakán diplomáztam. Tanulmányaim során fél évet Spanyolországban töltöttem a Granadai Egyetem politológia szakán. Jelenleg a Corvinus Egyetem mesterszakos hallgatója vagyok nemzetközi tanulmányok szakon.

Aktív közéleti tevékenységemet a Fidelitashoz való csatlakozással kezdtem 2010-ben. 2013-ban a szervezet megyei elnökének választottak. A Fidelitas külügyi kabinetjének delegáltjaként többször képviseltem az ifjúsági szervezetet és hazánkat külföldi rendezvényeken.

A Közigazgatási és Igazságügy Minisztérium miniszteri kabinetjének külügyi munkatársaként szakmai tapasztalatot szereztem az államigazgatás működéséről, majd a veszprémi Polgármesteri Hivatalban dolgoztam, ahol a gyakorlatban megismertem az önkormányzat munkáját. 2013 tavaszán szakmai gyakorlati programon vettem részt Brüsszelben, ahol két hónapot töltöttem az Európai Parlamentben. A program kiváló lehetőséget biztosított arra, hogy megismerjem az Európai Unió működését és döntési mechanizmusait. Jelenleg az Új Nemzedék Kontakpont munkatársa vagyok Veszprémben.