Hartmann Ferenc

Kompenzációs listáról


Telefon: 
E-mail: 

 

Jelölő szervezet: MSZP-DK-Együtt-PM-MLP-Lokálpatrióták

 

Kép nagyobb méretben

 

(Életrajz)

Veszprémben, 1958-ban született.
Politikaelméletből, igazgatás-szervezésből valamint marketing- és reklám-managmentből szerzett diplomát.
 
2002–2006 között alpolgármesterként Veszprém Megyei Jogú Város gazdasági, informatikai és sportügyeit felügyelte. Ez alatt az időszak alatt lett Veszprém fejlesztési pólus, és "Az év települése". Megnyílt a Vass Galéria, a Várkert Étterem, a felújított Dubniczay-házban a László Károly gyűjtemény, kormányzati támogatással megújult a Lovassy Gimnázium, a Simonyi, a Kossuth Iskola, 5000 panellakás, elkészült a műfüves utánpótlásképző centrum, a Vadvirág Óvoda, a Családsegítő Központ, bérlakások létesültek. Parkolók, járdák, utak, körforgalmak épültek a városban 73 helyen. Elkezdődött a Veszprém és Térsége Szennyvízkezelési Program és az Észak-Balatoni Hulladékkezelési Program megvalósítása. Ebben az időszakban épült a Tesco, a Plaza, a Stop Shop, az OBI és került átadásra a McDonalds. Előkészítette az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok összevonását.
Veszprém abban az időszakban az ország egyik leggyorsabban fejlődő városa volt.
 
2006-2010 között a Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács tagjaként közreműködött abban, hogy jelentős Európai Uniós támogatással megújulhasson a Dózsa Általános Iskola, a Mártírok útja, kerékpárutak épüljenek, utak korszerűsödjenek, jelentős fejlesztéseket valósuljanak meg az állatkertben, elkészüljön a litéri különszintű csomópont, megépüljön a Gyulafirátótot és Kádártát elkerülő útszakasz. Lobbizott az EU által is támogatott a városközpont rehabilitációért és a Séd völgyének turisztikai fejlesztéséért.
Igazgatósági tagja volt a Veszprém Városfejlesztési Zrt-nek, a Balaton Volánnak és felügyelő bizottsági tag volt Közép-Dunántúli Regionális Ügynökségnél.
Szabadidejében sokat sportol és jazz zenét hallgat.

 

Letölthető dokumentum: