Ingatlanügyek

Kérjük tisztelt Ügyfeleinkethogy az ügyfélszolgálati irodákban egyidejűleg csak azon személyek tartózkodjanak, akik az ügyeiket intézik.

Várakozni az ügyfélszolgálati iroda előtt, a távolságtartási szabályok betartásával lehetséges, így kérjük Önöket, hogy a legalább 1,5 méteres távolságot tartsák meg egymás között.

Az ügyfélszolgálati és az ügyfélfogadást biztosító irodákba történő belépés előtt javasoljuk a kihelyezett kézfertőtlenítők használatát, és kérjük Önöket, a szájat és orrot eltakaró maszk, sál, vagy kendő viselésére.Helyiség bérbeadása

Non profit szervezetek részére pályázat mellőzésével, bizottsági döntés alapján

 
Ingatlan elidegenítés

Önkormányzat tulajdonában lévő ingatlant érintő elidegenítések, bizottsági döntés alapján.

 
Önkormányzat tulajdonában lévő lakás bérleti jogviszonyának rendezése

Önkormányzat tulajdonában lévő lakás bérleti jogviszonyának rendezése, lakás-csere szerződés, meghatározott idejű bérleti jog, bérlakásba befogadás, tartási szerződés.

 
Önkormányzati tulajdonú bérlakás eladása a lakásban lakó elővásárlási joggal rendelkező részére

Az állam tulajdonából az Önkormányzat tulajdonába került Önkormányzati lakásra a hatáskörrel rendelkező bizottság döntésének megfelelően az elővásárlási joggal rendelkező részére.

 
Pályázat bérlakás bérletére

Azok számára, akik lakhatási gondjukat önkormányzati tulajdonú bérlakás bérletével kívánják megoldani.

 
Társasházak törvényességi felügyelete

A társasházakról szóló 2003. évi CXXXIII. tv 27/A. § alapján a társasház működésének, a társasház szerveinek és e szervek működésének törvényességi felügyeletét a jegyző látja el.

 
Tulajdonosi hozzájárulás

Önkormányzati tulajdonú ingatlanok igénybevételével végzendő beruházások.

 
Volt tanácsi támogatással kapcsolatos ügyek

Az a család aki lakásvásárláshoz pénzbeli támogatást kapott a volt Városi Tanácstól, és a támogatást vissza kifizette, vagy vissza nem térítendő támogatatást kapott, a jelzálogjog törlését kezdeményezheti