Veszprém-kártya
 

altVeszprém MJ Város Önkormányzata különböző kedvezményekre jogosító kártyát bocsátott ki, amit csak veszprémi polgárok használhatnak az önkormányzattal szerződésben lévő elfogadó-helyeken, amelyek száma folyamatosan bővül.

A Veszprém-kártyára veszprémi bejelentett lakóhellyel rendelkező természetes személy jogosult, aki betöltötte a 14. életévét. A Veszprém Kártya a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálati feladatokat ellátó egységénél váltható ki. (Óváros tér 9.).

A kártya egy éves időtartamra jogosít kedvezményekre. Igénylőlap és csekk a befizetéshez az ügyfélszolgálaton kérhető.

alt

Letölthető dokumentum:

icon Veszprém-kártya igénylőlap (73 kB)

icon Általános szerződési feltételek (55.5 kB)

Veszprém-kártya adatkezelési tájékoztató (321.19 kB)

 

A Veszprém-kártya díjának befizetése

Készpénz-átutalási megbízással történő fizetés esetén kérjük, hogy a Veszprém Kártya díjaként, a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatánál igényelhető készpénzátutalási megbízáson 1000,-Ft+ÁFA összeget, pénzforgalmi bankszámlára történő közvetlen átutalás esetén: 800,-Ft+ÁFA összeget az alábbi bankszámlaszámra feladni, illetve átutalni szíveskedjen.

 
Név: Parker & Waterman & Rotring Kft
Számlaszám: 11748007-20131131
 
A megjegyzés rovatban fel kell tüntetni a kártyatulajdonos nevét és címét.
 
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kártya előállítójának pénzforgalmi bankszámlájára bankjegyben történő pénztári befizetés esetén a kártya díját a számlavezető bank által a befizetett összeg után felszámított jutalék összegével növelve kell megfizetni.
 
Az elkészült kártyák átvehetők:

- a közvetlen átutalást, vagy a kártya előállítójának pénzforgalmi bankszámlájára bankjegyben történő pénztári befizetést követő hét keddi napjától,

- készpénzátutalási megbízással történő befizetés esetén a befizetést követő 3. keddtől.

Elfogadóhelyek:

Figyelem! A Veszprém-kártyás kedvezmények nem vonhatók össze a cégek, szolgáltatók nyújtotta egyéb kedvezményekkel!

icon Veszprém-kártya elfogadóhelyek (45 kB)

Tájékoztató a parkolási díjakról itt >>

 

 

R. Kiss Lenke szobrász
(1926-2000) 1964-től haláláig Veszprémben élt és alkotott. Mintegy félszáz köztéri munkája  található  hazánk településein, ezekből csak városunkban tucatnyi plasztikája és szobra látható ma is.

A Zsuzsi-szobor 1961-ben készült, eredetileg Korsós lány (Vízöntő) címmel. 1962-es felavatásától  Veszprém lakói nagy szimpátiával övezik – és évtizedek óta Zsuzsinak becézik. 

A város híres idegenforgalmi jelképei mellett Zsuzsi a veszprémiek városszeretetének szimbolikus figurája lett, de a turisták is kedvelik, hiszen az Óváros téri szobor naponta számtalan emlékkép hátteréül vagy témájául is szolgál.
 
    Acrobat Reader

    A dokumentumok megtekintéséhez 
    szüksége lesz az Adobe Acrobat
    Reader nevű programra, melynek