Hírek, aktualitások
 
Mindenki másképp egyforma
2018. szeptember 13. csütörtök, 19:34 Kulturális hírek

Csütörtökön tartották meg a II. Megyei Esélyegyenlőségi Napot a Szent Imre téren, ahol a fogyatékkal élő embertársaink az mutatták meg, hogy nem terhei, hanem értékei társadalmunknak.

 
Jön az Európai Mobilitási Hét sok programmal!
2018. szeptember 13. csütörtök, 14:52 Programajánló

Európa legnagyobb közlekedési-környezetvédelmi kampánya egyre népszerűbb Magyarországon, idén például kétszázhatvan települési önkormányzat vesz részt a programokban, ezzel hazánk a harmadik helyen áll az európai országok sorában. 

 
Meghívó az ENriCH európai projekt megnyitójára
2018. szeptember 13. csütörtök, 11:58 Programajánló

A Tárd fel európai kulturális örökségedet! (ENriCH) című Európa a Polgárokért projekt vezető partnere Veszprém város Önkormányzata, a partnerség körében pedig észt, francia, osztrák és szlovén szervezetek találhatók. A nemzetközi kulturális projekt két napos megnyitó rendezvénye Veszprémben lesz 2018. szeptember 18–19-én. Minden érdeklődőt szerettel várunk!

 
Kulturális örökség napjai: 2018. szeptember 15–16.    A veszprémi programokról itt >>
 
Pannon Egyetem: „Magasra tettük a lécet”
2018. szeptember 09. vasárnap, 17:03 Közéleti hírek

Pénteken tartották meg a Pannon Egyetem Mérnöki Karának évnyitóját és díszoklevél átadóját az egyetem aulájában, amely az intézmény központi évnyitója is volt. Dr. Németh Zoltán Pro Meritis díjat kapott, a Volkra Ottó-díjat idén dr. Markó László vehette át.

 
Ismét támogathatjuk a kórházat – és az egészségünket
2018. szeptember 03. hétfő, 23:21 Közéleti hírek

Ötödik alkalommal rendezik meg az Egészség útja programot szeptember 22-én. A nap során sporttal, kultúrával és szűrővizsgálatokkal is tehetünk egészségünkért, illetve támogathatjuk a Csolnoky Ferenc Kórházat.

 
 
Megnyitotta a tanévet a Veszprémi Tankerületi Központ
2018. augusztus 27. hétfő, 20:28 Közéleti hírek

Ünnepélyes tanévnyitó értekezletet tartott a Veszprémi Tankerületi Központ az intézményvezetők részére hétfőn a Vetési gimnáziumban. Szauer István, a tankerület igazgatója elmondta, hogy sikeres és nyugodt tanévet zártak le, és reméli, hogy a következő is legalább ilyen jól sikerül.

 
Szakmai konferenciával nyílt a tanév Veszprémben
2018. augusztus 24. péntek, 09:38 Közéleti hírek

Az idei tanévtől nagyobb hangsúlyt helyeznek a kompetenciamérések eredményeire, hangzott el a Veszprém megyei köznevelési intézmények vezetői részére a zeneiskolában tartott szakmai tanévnyitó konferencián csütörtökön. 

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 193

 

Élőkép az új körforgalom építéséről
Dupla kattintással teljes képernyőn!