Ugrás a fő tartalomhoz

A gyereknapot ünnepelték a lakótelepen

Közéleti hírek - 2024.06.04.

Színes programokkal ünnepelték a gyereknapot a Táborállás parkban vasárnap.

Az Agóra előtt felállított színpadon felléptek a Báthory iskola tanulói, Hatás Andrea és növendékei, a Gézamalac Zenekar, Dávid Roland, a napot pedig a Rulett együttes zárta. Mindeközben a családokat társasjátékokkal, játékterápiás kutyákkal, kézműves foglalkozásokkal, sakk, bridzs és sudoku feladványokkal, ügyességi vetélkedőkkel, arcfestéssel, légvárral és lufibohóccal várták. 

A megjelenteket Porga Gyula polgármester köszöntötte, aki megjegyezte: tavaly sok szép közös pillanatot élhettek meg együtt a veszprémiek, és csak rajtunk múlik, mennyit tudunk továbbvinni a jövőre is. A polgármester örömmel látta, hogy szép számmal jelentek meg a lakótelepen élők a vasárnapi rendezvényen, ez is azt mutatja, hogy meg tudjuk élni az ünnepeinket.

Köszöntötte a közönséget Stigelmaier Józsefné, a városrész önkormányzati képviselője is, aki képviselői keretéből támogatta a rendezvényt. A kéviselő októberig tölti be tisztségét, amikor 14 év munka után adja tovább a stafétát. Mint mondta, ez idő alatt sok hasonló rendezvényt segített, vett részt rajtuk, és örömmel tapasztalta, hogy a lakótelep – sőt a város – más részeiről is gyakran látogattak el ezekre a programokra és szövődtek barátságok, kovácsolódtak közösségek.

Forrás: Vehír.hu
Kép: Pesthy Márton