Ugrás a fő tartalomhoz

Jó hangulatban zárult a tizedik Bakony Expo

Közéleti hírek - 2023.11.13.

Vasárnap délután, vagyis a záró nap vége felé az eredményhirdetésre is sor került. Az idén jubiláló Bakony Expo rendkívül sok érdeklődőt hozott az Arénába.

Ovádi Péter országgyűlési képviselő is felszólalt a záró eseményen, elsőként köszönetet mondott az elnök Sövényházi Balázsnak és csapatának, akik évekkel ezelőtt bebizonyították, hogy az álmokból, az elképzelésekből valóságot lehet teremteni, azóta pedig évről-évre helytállnak és tovább erősödnek.

A képviselő szerint az egyik legjelentősebb fokmérője a sikerességnek az az, hogy mennyien látogatják a rendezvényt: idén számolták a százezrediket.

221113 Expo02

A beszéd után az eredményhirdetés következett: a látogatók négy kategóriában szavazhattak. Idén a legszebb stand Otília Standja lett. A kedvenc termék a Csokomák standnál volt, a szavazók szerint a csokinyalókák bizonyultak a legjobbnak. A kedvenc kiállító Rozálesz lett, míg a kedvenc hely kategóriát a Szafi mindenmentes termékei stand nyerte el.

221113 Expo03

Az eseményen a kincskereső kicsiknek sorsolással is készültek, értékes nyereményekkel lettek gazdagabbak tehát a legkisebbek is.

Forrás: Vehír.hu
Kép: Szalai Csaba