Ugrás a fő tartalomhoz

Véghely-díj a kiemelkedő közszolgálati munkáért

Közéleti hírek - 2024.07.02.

A 2024. évi köztisztviselői napon Kaizerné Bocskay Beáta, a városfejlesztési iroda munkatársa vehette át Porga Gyula polgármestertől a közszolgálati munka elismeréseként alapított Véghely-díjat.

Kaizerné Bocskay Beáta a veszprémi Gépíró és Gyorsíró Iskola elvégzését követően a közigazgatásban kezdte pályáját építésügyi területen, majd közlekedési és építőipari vállalkozásoknál helyezkedett el.

Szakközépiskolai érettségi bizonyítványának megszerzését követően, 1992. július 1-jén visszatért a közigazgatásba. Veszprém Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában először a Városüzemeltetési és Közbeszerzési Irodán, majd a Városépítészeti Irodán ügyviteli alkalmazottként, később a Városépítészeti Iroda műszaki ügyintézőjeként, jelenleg pedig a Városfejlesztési Iroda műszaki asszisztenseként számíthatunk lelkiismeretes munkájára.

Megbízható, munkájára igényes munkatárs, a rá bízott feladatokat alaposan, átgondoltan végzi. A problémákat megérti és átlátja, azokat rugalmasan, gyorsan és hatékonyan kezeli. A közigazgatásban eltöltött munkája során szerzett tapasztalata páratlan.

Mind az ügyfelekkel, mind a kollégákkal empatikus és segítőkész. A munkaköri leírásában foglalt feladatainak elvégzése mellett nem ritka, hogy az iroda egyéb ügyeinek megoldásához is hozzájárul, ezzel elősegítve nemcsak a Városfejlesztési Iroda, hanem az egész hivatal eredményes működését.
Munkatársai kollégaként és barátként is számíthatnak rá.

2024-ben Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése a Polgármesteri Hivatalnál eltöltött 32 év alatt tanúsított kiemelkedő közszolgálati tevékenysége elismeréseként Kaizerné Bocskay Beáta részére Véghely-díjat adományoz.

Veszprém.hu
Kép: Pesthy Márton