Ugrás a fő tartalomhoz

Nemzetközi projektek

Urbact Iv Logo

URBACT IV – BiodiverCity

A működő városi ökoszisztémák fenntartása jelentősen javíthatja a lakók egészségét és jólétét, és hozzájárulhat az éghajlatváltozás mérsékléséhez és az ahhoz való alkalmazkodáshoz.


Urbact Iv Logo

URBACT IV – NextGen YouthWork

Az ifjúságsegítőknek el kell sajátítaniuk a kulcsfontosságú közösségi média- és játékplatformok használatához szükséges készségeket ahhoz, hogy a digitális szférában kapcsolatba léphessenek a fiatalokkal.


ERASMUS+ /Hangadó/

Az Európai Unió Erasmus+ ifjúsági részvételi tevékenységek keretében Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata 52.578 euró vissza nem térítendő támogatásban részesült.


ERASMUS+ /Antigoné ma/

Tíznapos ifjúsági csereprogram – ha érdekel a színjátszás és beszélsz angolul, jelentkezz


URBACT III – Globális Célok a Városokért

Az ENSZ által megfogalmazott fenntarthatósági célokat lokalizálni kell, lehetővé kell tenni helyi stratégiák meghatározását, megvalósítását és nyomon követését. E cél mentén alakult meg a „Global Goals for Cities” kísérleti hálózat.


Interreg Duna Ister Program

Az Európai Unió által támogatott ISTER fő célkitűzése az ókori római úthálózat újbóli felfedezése és örökségének újjáélesztése a Duna mentén.


InnovaTO-r /Mindenki újító/

Az URBACT Európai Területi Együttműködés a Fenntartható Városfejlesztésért Program keretében hat európai várossal együttműködve valósul meg 2018.04.04 – 2021.06.04. között.


ERASMUS+ /A jövő médiája/

A jövő médiája (Media of the Future) című nemzetközi ifjúsági csereprogram a bulgáriai Vratsa városában valósult meg 2021.08.27-től  2021.09.03-ig.


ENriCH – Tárd fel európai kulturális örökségedet!

A helyi döntéshozók és fiatalok az európai identitást és a közös értékeket fedezték fel a városok kulturális örökségében 2018.09.01 – 2020.08.31. között.


Interreg Duna Networld program

Kapcsolatépítés a Duna menti országokban az első világháborús, multikulturális örökség megőrzése érdekében 2017.01.01 –  2019.06.30. között.


ERASMUS+ /SporTOWN/

Generációk párbeszéde a városi terek sportspecifikus hasznosításáról (SporTOWN) című projekt 2018. február 1 – 2019. március 31. között valósult meg.


Vissza az oldal tetejére >>