Ugrás a fő tartalomhoz
Strenner

Dr. Strenner Zoltán Vendel

Választókerület: 5

Jelölő szervezet: FIDESZ – KDNP

Telefon: 20/945-5453
E-mail: 


(Önéletrajz)

Veszprémben születtem 1960-ban.

Gyermekéveimet Mencshelyen és Nagyvázsonyban töltöttem, majd kollégistaként Veszprémbe kerültem, ahol a Lovassy László Gimnáziumban végeztem 1978-ban.

Érettségi után 1 évet mentőápolóként dolgoztam, majd a SOTE Fogorvostudományi Karán 1984-ben fogorvosdoktori diplomát, majd 1987-ben szakorvosi képesítést szereztem.

1985–1995-ig Nagyvázsonyban körzeti fogorvosként helyezkedtem el. 1996 óta a Maya-Dent Bt. vezető szakorvosa vagyok, 2016 óta pedig megyei szakfelügyelő főorvosként is tevékenykedem.

Több társadalmi funkciót is betöltöttem munkám mellett. A rendszerváltás után, az első szabad választást követően Nagyvázsonyban önkormányzati képviselőnek választottak meg. Voltam a Magyar Orvosi Kamara Megyei Szervezetének alelnöke, illetve 15 éven keresztül a Forrás Takarékszövetkezet igazgatósági tagja is.

1996 óta dolgozom és élek Veszprémben, a Fidesz MPP-be is ekkor léptem be.

Szakmámban sikerült elérnem azt, amit célul tűztem ki: egy több fős céget vezetek. Munkámban és a szabadidőmben is az alábbi jelmondat vezérel: „Rend a lelke mindennek!”

2006-ban a választók bizalmából egyéni választókerületi képviselő lettem, így már 13 éve dolgozom a veszprémi emberek és a város érdekeiért. Egészségügyi és szociális bizottsági elnökként tevékenykedtem, ahol azt a vezérelvet követtem, hogy mindenki időben és szükségleteinek megfelelő segítséget kaphasson. A választókerületben működő civil szervezeteknek, intézményeknek és kisebb közösségeknek nyújtottam segítséget.

Megtiszteltetés számomra, hogy 2019-ben is bizalmat szavaztak nekem.