Közéleti hírek
Képviselői fogadóóra
2020. október 21. szerda, 00:00 Közéleti hírek

Brányi Mária alpolgármester lakossági fórumot tart a kertváros közlekedési kérdéseinek megvitatása tárgyában október 21-én, szerdán 16.30-kor a Városháza Kossuth-termében. A résztvevőknek a maszkviselés kötelező!

Kovács Áron, a 8. sz. választókerület önkormányzati képviselője fogadóórát tart október 22-én, csütörtökön 18 órától Szabadságpusztán, a Közösségi házban.
Halmay Gábor, a 11. sz. választókerület önkormányzati képviselője fogadóórát tart október 27-én, kedden 17 órakor a Dózsavárosi Klubkönyvtárban
 
Helytállni városvezetőként, családanyaként és nagyszülőként
2020. október 19. hétfő, 20:48 Közéleti hírek

Első női alpolgármesterként 10 évvel ezelőtt kapta meg a megbízatását Brányi Mária, akinek az íróasztalán megfordult az összes jelentősebb városi fejlesztés tervrajza. A jubileum alkalmából beszélgettünk a 10 év tapasztalatáról, családról és az eltérő szerepekről.

 
Jól sáfárkodtunk az elmúlt harminc évvel
2020. október 18. vasárnap, 10:34 Közéleti hírek

Harminc évvel ezelőtt, 1990. október 19-én alakult meg a rendszerváltozás utáni első, szabadon választott önkormányzat városunkban. Kiállítással egybekötött ünnepséggel emlékeztek meg az önkormányzatiság eddigi harminc évéről szombaton a Hangvillában.

 
Belülről is teljesen megújul a zeneiskola
2020. október 17. szombat, 11:13 Közéleti hírek

A Modern Városok Program keretében több veszprémi fejlesztés (pl.: állatkert, Petőfi Színház) mellett az Erzsébet ligetben található zeneiskola belső megújítása is elkezdődhet, így a 2015-ben végzett külső felújítás után belülről is átalakulhat a zeneiskola.

 
Befejeződött a Kistó utca rekonstrukciója
2020. október 14. szerda, 20:59 Közéleti hírek

Újabb mérföldkőhöz érkezett Veszprém város „Északi iparterület közlekedésfejlesztése” című pályázata. A Henger utca komplett megújítása és a Kelet-nyugati közlekedési főtengely megépítése után a Kistó utca burkolatrekonstrukciója is befejeződött.

 
Veszprémi intézmények kaptak ajándék maszkokat
2020. október 08. csütörtök, 19:39 Közéleti hírek

Háromezer maszkot adományozott a veszprémi intézményeknek két magyar nagyvállalat. Az adományt a társaságok marketingvezetői adták át Hegedűs Barbara alpolgármesternek a napokban.

 
Az aradi vértanúk erőt adhatnak nekünk
2020. október 06. kedd, 22:51 Közéleti hírek

Az aradi vértanúk nemzedékeken átívelő változást szerettek volna elérni, hogy az elkövetkezendő generációk számára ne csupán reményfoszlány legyen a szebb jövő – mondta megemlékező beszédében Hegedűs Barbara alpolgármester.

 
25 éve találtak békét a környéken elhunyt német katonák
2020. október 06. kedd, 12:12 Közéleti hírek

A második világháborúban Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyékben elhunyt német katonákra emlékeztek a veszprémi német-magyar katonai temető létrejöttének 25. évfordulóján. A megemlékezésen részt vett Johannes Haindl német nagykövet is. 

 
Átadták az újjáépített Egry úti óvodát
2020. október 03. szombat, 17:08 Közéleti hírek

Egy év alatt újjáépítették Veszprémben az Egry Úti Körzeti Óvodát, ahová tizenegy csoportba mintegy kétszáz gyermek jár. A beruházás csaknem egymilliárd forintos költségét az Európai Unió és a magyar kormány biztosította.

 
A fiataloknak mondtak köszönetet az idősek napján
2020. október 02. péntek, 05:35 Közéleti hírek

Elismeréseket adtak át az idősek napja alkalmából csütörtök délelőtt a Városházán. A hagyományos nagy városi ünnepség helyett ezúttal szűkebb körű, visszafogottabb rendezvényen az időseket segítő fiatalokról is szó esett.

 
Városvezetők egymás közt, nem csak egymásnak
2020. szeptember 30. szerda, 12:05 Közéleti hírek

Veszprém két egykori és jelenlegi városvezetője voltak a belvárosi Utas és holdvilág Antikvárium vendégei kedden, hogy egy asztalnál, egyenrangúan, de más-más nézőpontból és más-más tapasztalatokkal maguk mögött megvitassák Veszprém elmúlt évtizedeit.

 
Lerakták a veszprémi tornacsarnok alapkövét
2020. szeptember 27. vasárnap, 00:00 Közéleti hírek

A Modern Városok Programban az infrastrukturális beruházások minden esetben illeszkednek a helyi igényekhez: így születhet meg városunkban az uszoda mellett rövidesen a tornacsarnok is. Büszkék vagyunk rá, hogy Veszprémben kiemelt szerepet tölt be a sport. 

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 109