Ugrás a fő tartalomhoz

Welcome Veszprém – LED-fal beszerzés

Ekf Vkek Korall

A projekt címe: Welcome Veszprém – LED-fal beszerzés

A projekt azonosítószáma: ET-INF-2022/331041

Kedvezményezett neve: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata

Támogatás összege: 13.980.160,- Ft

A támogatás mértéke %-ban: 100%

A projekt tartalmának bemutatása:

Járj elől jó példával,
egészséged és környezeted védelme érdekében
menj minél többször biciklivel, rollerrel, busszal, vagy sétálj,
és bátoríts erre másokat is – elsősorban szüleidet!

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata a „Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program keretében a ,,Welcome Veszprém – LED-fal beszerzés” című projekttel a programév kommunikációját erősítő és Veszprémet népszerűsítő installációk beszerzését valósította meg.

Az Európa Kulturális Fővárosa 2023 címet elnyert Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata a jelen projekt megvalósításával hozzájárul az EKF programsorozat és a nyitórendezvény sikeréhez.

A projekt eredményeként egy darab 128 cm magas és 160 cm széles, P5 minőségű LED-fal és egy darab 240 cm magas és 512 cm széles P3 minőségű LED-fal került beszerzésre és telepítésre. A két LED-fal kihelyezésével elsősorban az Európa Kulturális Fővárosa program bejelentéshez kapcsolódó visszaszámlálás technikai hátterét kívántuk megteremteni.

A P5 minőségű LED-fal Veszprém, Kossuth Lajos utca 3. szám alatti Veszprém-Balaton 2023 EKF Iroda kirakatába, míg a P3 minőségű LED-fal Veszprém, Kossuth Lajos utca, 13. hrsz-ú ingatlanon lévő pavilon homlokzatára került kihelyezésre.

A telepített LED-falak a programévben és az azt követő években további információs funkciót is betöltenek, hiszen központi elhelyezkedésüknek köszönhetően napi szinten több százan tájékozódnak a kivetítőn szereplő tudnivalókról, mely hozzájárul a város lakosságának és a városba látogatók megfelelő tájékoztatásához.

A projekt eredményeként a Veszprémbe és a régióba látogatók körében is növekszik térségünk ismertsége és vonzereje.