Ugrás a fő tartalomhoz

Projektelőkészítési tevékenységek

Ekf Vkek Korall

A projekt címe: Projektelőkészítési tevékenységek

A projekt azonosítószáma: ET-INF-2022/446182

Kedvezményezett neve: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata

A projekt tartalmának bemutatása: 

A projekt keretében tervezési, előkészítési feladatok elvégzése történt az alábbi helyszíneken:

  • Csikász-Csermák utcai parkoló tervezése és engedélyeztetése: cél a lehető legtöbb várakozóhely kialakítása a hozzá tartozó közvilágítás felülvizsgálatával, szükség szerint megtervezésével. Feladat a megnevezett utcákban szilárd burkolatú megközelítéssel, szintén szilárd burkolatú parkoló kialakításának megtervezése a hozzá tartozó csapadékvíz elvezetéssel és közvilágítással, valamint zöldfelület rendezéssel. Az elkészülő tervnek alkalmasnak kell lennie a közlekedési-, vízi közmű, valamint villamos közmű létesítmények, továbbá, amennyiben szükséges a zöldfelület rendezés hatósági létesítési engedélyezési eljárásainak lefolytatására, valamint a kivitelezésre.
  • Vilonyai utcai parkoló tervezése és engedélyeztetése: a Csillag utcában és a Vilonyai utca déli részén létesülnének parkolóhelyek első ütemben, a Vilonyai utca óvoda melletti szakaszán további parkolókat építünk a második ütemben. Tervező feladata a parkolók és a gyalogátkelő tervezése és a szükséges engedélyek beszerzése (közművek, zöldfelület rendezés).
  • Az Óváros téren található Millenniumi emlékmű áthelyezésének tervezése: a Millenniumi emlékmű elszállításával, restaurálásával és helyreállításával kapcsolatos örökségvédelmi bejelentési terv, illetve területi állami főépítészi és városi tervtanácsi egyeztetési terv készül el a projekt keretében.